UB40 saapuu Hernesaaren Rantaan

Hernesaaren Ranta tunnetaan varmana menomestana, ja loppukesän lämmössä paikka saa arvoisensa artistin: brittiläiset reggaepop-legendat UB40 ft. Ali Campbell & Astro saapuvat Suomeen 14.8.2019!

UB40 on yksi kaikkien aikojen suurimpia reggaenimiä, ja kaikki sai alkunsa, kun maahanmuuttajataustaisella seudulla asuneet koulupojat pistivät Birminghamissa vuonna 1978 pystyyn yhtyeen ja ristivät sen UB40:ksi (joka viittaa työttömyystukilomakkeeseen: “Unemployment Benefit, Form 40”). Yhtye pääsi pian lämmittelemään The Pretendersiä, ja sen jälkeen reggaeporukan nousukiito oli huikeaa. Vuonna 1980 julkaistu debyyttilevy Signing Off pysyttelikin Ison-Britannian albumilistalla vaikuttavat 71 viikkoa.

Kaiken kaikkiaan urallaan yli 70 miljoonaa levyä myynyt ja Grammyjen parhaan reggaelevyehdokkuuden neljästi ansainnut UB40 muistetaan erityisesti hiteistään Red Red Wine, Kingston Town, One in Ten, Madam Medusa, Food for Thought ja Signing Off. Reggaepioneereiksikin kutsutut alkuperäisäänet Ali Campbell ja Astro ovat viimeisen viiden vuoden ajan kiertäneet isoja areenoita ympäri maailmaa esittäen UB40:n legendaarisia hittejä yhtyeen kolme vuosikymmentä kestäneeltä uralta sekä tuoretta musiikkia viime vuonna julkaistulta A Real Labour Of Love -albumiltaan.

KEIKKA
14.8.2019 Helsinki, Hernesaaren Ranta

LIPUT
59 euroa
VIP lippu 129 euroa