Tukkista saata(va)na, Varrella tsirran

Kotimainen death/thrash/whatever-kombo Tukkanuotta valmistautuu kolmannen EP:nsä julkaisuun. Levylle on bändin tyyliä mukaillen annettu nimeksi Subukokous (edelliset levyt tottelivat nimiä Viimeinen nistiretki ja Huomenta suoli, har har).

22. helmikuuta julkaistavalta levyltä on nyt lohkaistu ensimmäinen näyte – Varrella tsirran. Musiikillisesti bändi on jopa yllättävän melodinen, mutta lyyrisesti arjen sankarit ovat jälleen hyvin heikoissa kantimissa.

Kahva-apinat vielä tästä puuttuu, niskaperse-tansseissa suunta muuttuu
Mopoa suoneen tsirrakyyti tarjoaa, Mariaan odottaa vuoroa ankaraa

Levyn julkaisee Stay Heavy Records.


Posted

in

, ,

by

Comments

One response to “Tukkista saata(va)na, Varrella tsirran”

  1. […] grindcore-kokoonpano Cannibal Accident. Tukkanuotan Subukokous Ep:stä löydät esimakua täältä. LIPUT: Myyntiin pe 20.1.2012 klo 9.00 – 16 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu. – […]

  2. […] grindcore-kokoonpano Cannibal Accident. Tukkanuotan Subukokous Ep:stä löydät esimakua täältä. LIPUT: Myyntiin pe 20.1.2012 klo 9.00 – 16 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti ja Lippupalvelu. – […]

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.