Triptykon saapuu South Parkiin

Tampereen Eteläpuistossa 10.-11.6.2016 järjestettävä South Park -festivaali julkaisee lisää ohjelmistoaan. Perjantaina Eteläpuistossa nähdään jo julkaistujen Slayerin (USA) ja Bullet For My Valentinen (UK) lisäksi sveitsiläinen Triptykon. Äärimetallin lähettiläs tunnetaan Celtic Frost -yhtyeessä vaikuttaneesta keulakuvasta, Thomas Gabriel Fischerista.

Lisäksi South Parkin ohjelmistoon on lisätty kunnon kaarti nousukiidossa olevia kotimaisia nimiä. Perjantaina lavalle nousevat Battle Beast, Santa Cruz, Lost Society ja Ember Falls ja lauantain ohjelmistoon on lisätty Thunderstone, Reckless Love, Shiraz Lane, Blind Channel sekä Kukkona tunkiolla -bändiskabassa ammattiraadin valitsema progressiivisen metallin lupaus I/O.

South Park -festivaalin kaikki liput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä. Tavallisten lippujen lisäksi tapahtumaan myydään myös VIP-lippuja, joihin sisältyy monen ruokalajin kattava erikoismenu sekä pääsy aitiopaikan VIP-telttaan. Päivälippu 68e, 2 päivää tai päivän VIP-lippu 118e ja 2 päivän VIP 198,50e.