The World of Hans Zimmer -kiertue saapuu Suomeen

Hartwall Arenan 10. helmikuuta valloittava The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration on osa maailmalla jättisuosioon noussutta areenakiertuetta. Konsertin kuraattorina ja show’n musiikillisena johtajana toimii Oscarilla sekä useilla Grammyilla ja Golden Globeilla palkittu Hans Zimmer, jota on kutsuttu myös elokuvamusiikin ainoaksi rocktähdeksi.

The World of Hans Zimmer -konsertissa kuullaan Hans Zimmerin säveltämää musiikkia lukemattomista hittielokuvista, kuten Leijonakuningas, Gladiaattori, Pirates of the Caribbean, Da Vinci -koodi, The Dark Knight, Inception ja Interstellar.

Hans Zimmer ei itse esiinny tällä kuratoimallaan kiertueella, mutta hän on kutsunut tapahtumaan esiintymään joukon pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan ja ystäviään. Gladiaattorin tunnuskappaleen ”Now We Are Free” esittäjä Lisa Gerrard tunnetaan myös lisänimellä ”Voice of Hans Zimmer” sekä Dead Can Dance -yhtyeen solistina. Muita vieraita ovat esimerkiksi Wonder Woman-, Leijonakuningas- ja Inception-elokuvien sellisti Tia Guo, mm. Pirates of the Caribbeanin ja Kung Fu Pandan ääniraidoilla huilua soittanut Pedro Eustache sekä jo Hans Zimmer Live -kiertueella esiintyneet viulisti Rusanda Panfili ja perkussionisti Lucy Landmore. Muita Hans Zimmerin valitsemia artisteja ovat laulajat Gan-ya Ben-Gur Akselrod ja Asja Kadric, kitaristi Amir John Haddad, basisti Juan Garcia-Herreros, pianisti Eliane Correa sekä perkussionistit Aleksandra Suklar ja Luis Ribeiro.

The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration -konserteissa Hans Zimmerin elokuvamusiikkia esitetään ensimmäistä kertaa elävänä sinfoniaorkesterille sovitettuna. Konserttikokemuksen viimeistelevät taustalla jättimäiselle videoseinälle projisoidut elokuvakohtaukset sekä Gavin Greenawayn johtaman sinfoniaorkesterin ja kuoron esiintymiset.

KONSERTTI
Ma 10.2.2020 Helsinki, Hartwall Arena

LIPUT
myyntiin Ticketmasterissa pe 1.11.2019 klo 9
Hinnat 69€ / 79€ / 89€ / 109€


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.