The Levy – Body Countin tuoreimman viivyttäminen vituttaa

Body Count julkaisi jo viime kesänä viidennen albuminsa kahdeksan vuoden tauon jälkeen (kolmosen jo nelosen välissä vierähti yhdeksän vuotta), mutta jotenkin se jäi vain odottamaan parempaa aikaa. Talk Shit, Get Shot ja Institutionalized 2014 -rallit tuli tsekattua toki ja hyviksi todettua ja pyörähti tuo levykin syksyllä jo soittimessa, mutta ei oikeasti kuuntelussa kuitenkaan.

Nyt kun tuo levy on pyörinyt aktiivisemmin jo kuukauden ajan, niin voi sanoa, että olisi tämän voinut aikaisemmin ottaa tehosoittoon. Yhtään heikkoa lenkkiä ei levyltä löydä edes hakemalla, vaan Ice-T & Co. osoittaa, ettei vanhemmallakaan iällä aio hidastaa yhtään, vaan pieksee junnut kaikessa mennen tullen.

Eka sinkku Talk Shit, Get Shot on yksi parhaista vedoista. Alunperin Ice-T:n kynästä alkunsa saanut 99 Problems, josta Jay-Z teki ison hitin reilut 10 vuotta sitten, on tälle levylle pistetty hienosti uuteen versiot yhdistävään muotoon. Suicidal Tendencies -koveri Institutionalized 2014 on nerokkaasti tuotu nykypäivään ja noihin punch lineihin jää koukkuun.

Noiden kolmen lisäksi ihan minkä tahansa muun raidan voisi nostaa myös esiin. Tsekkaa nyt ainakin seuraavat Pray for Death, Back to Rehab, Get a Gob ja Wanna be a Gangsta, jos et kaikkia jaksa kuunnella.

0 0