The Hold Steadyn Craig Finn ja Drive-by Truckerisin Patterson Hood yhteiskeikalle Suomeen

The Hold Steadyn johtohahmo Craig Finn, Drive-By Truckersin laulaja-biisintekijä Patterson Hood sekä Monsters of Folk -kokoonpanosta tuttu Will Johnson saapuvat loppusyksystä yhteiskeikalle Helsinkiin. Nykypäivän keskeisiin yhdysvaltalaisiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuvat artistit esiintyvät Savoy-teatterissa maanantaina 12. marraskuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Lippupalveluun perjantaina 29. kesäkuuta.

Vuodesta 2004 lähtien indierock-yhtye The Hold Steadya johtanyt Craig Finn julkaisi tammikuussa soolodebyyttinsä ”Clear Heart Full Eyes”. Brooklynissä kirjoitettu ja tuottaja Mike McCarthyn (mm. Spoon, …Trail of Dead) kanssa Austinissa äänitetyn levyn kappaleet ammentavat Finnin pääbändin tuotannon tavoin americanasta ja indie-musiikista, ja albumin keskeisessä osassa ovat terävästi havainnoivat sanoitukset.

[youtube ZfMn9MpqhTo]

Patterson Hoodin tähdittämä Drive-By Truckers on tullut tutuksi southern rock -vaikutteisesta alternative-musiikistaan, jota yhtye on julkaissut jo yhdeksän albumin verran. Bändin nokkamiestä on pitänyt kiireisenä myös soolomateriaalin työstäminen, ja parhaillaan mies valmistautuu kolmannen oman levynsä julkaisuun. Patterson Hoodin edellinen sooloalbumi ”Murdering Oscar (And Other Love Songs)” ilmestyi vuonna 2009.

[youtube GQ87g7uPyaY]

Illan kolmas esiintyjä on Conor Oberstin ja Jim Jamesin rinnalta Monsters of Folk -superbändistä sekä Centro-Matic -yhtyeestä tuttu Will Johnson, jota kuultiin vierailijana myös Craig Finnin ajankohtaisella albumilla.

[youtube 3NFOpI3brNQ]

Tulevalla Helsingin keikalla illan artistit esittävät soolo-osuuksien ohella myös yhteiskappaleita. Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta Savoy-teatterista löytyy erillinen anniskeluravintola. Tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Rumba-lehti ja Stupido-Shop.

KEIKKA
Ma 12.11.2012 Helsinki, Savoy-teatteri

LIPUT
Myyntiin pe 29.6.2012 klo 9.00
28 EUR +toimituskulut. Ennakko: Lippupalvelu.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.