Texas-gangstaa Suomeen, Spice 1 saapuu Venuelle

Teksasilainen gangsta rap -artisti Spice 1, oikealta nimeltään Robert L. Green, Jr, on tunnettu kultaa ja platinaa myyneistä Spice 1, 187 He Wrote ja Amerikkka’s Nightmare -albumeistaan. Spice 1 esiintyy Helsingin Club Venuessa 2. marraskuuta. Keikan ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä ja Geezersissä 20. syyskuuta.

Spice 1, jonka nimi on akronyymi sanoista Sex, Pistols, Indo, Cash ja Entertainment, on julkaissut 14 sooloalbumia ja vieraillut artistien kuten Too $hort, Ant Banks, The Luniz, E-40 ja 2Pac kappaleissa. Monet fanit muistavat Spice 1:n suurimman hitin, Trigga Gots No Heart multiplatinaa myyneeltä Menace II Society soundtrackiltä, kappale oli myös ensimmäinen single kultaa myyneellä 187 He Wrote albumilla.

[youtube S8K31tTV554]

Neljätoista pitkäsoittoa julkaissut Spice 1 ei ole koskaan muuttanut gangsta rap imagoaan pysyen uskollisena myös omalle teknisesti kovatasoiselle, eloisalla ja uskottavalla esitystyylilleen klassikkona pidetystä nimikkoalbumistaan Spice 1 alkaen viimeisimpää Home Street Home -albumiin, jolla vierailevat muun muassa Scarface, Devin the Dude, Dwayne Wiggins, Mike Marshall ja Game.

KEIKKA
Pe 2.11.2012 Helsinki, Club Venue
Ovet 19:00, showtime 20:30

LIPUT
Ennakkoon 22 eur + toimituskulut, ovelta 24 eur
Ennakkoliput myynnissä 20.9. alkaen Tiketissä ja Geezersissä


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.