Tehosekoittimen Otto versioi Tehari-biisejä Tarinankertojat-klubilla

Tehosekoitin-yhtyeen laulajana ja lauluntekijänä tunnetuksi tullut Otto Grundström soittaa Tehosekoittimen legendaarisia kappaleita kevään ensimmäisellä Tarinankertojat-klubilla Kulttuuritehdas Korjaamolla tiistaina 31. tammikuuta. Lisäksi illan aikana kuullaan artistivieraan tunnelmia biisien synnystä.

Huippusuositun Tehosekoittimen hajottua Grundström on vallannut alaa runoilijana. Laulaja myös luotsaa punkyhtyettä God Given Ass, jonka viimeisin EP julkaistiin loppuvuodesta.

Tehosekoittimen kappaleisiin palaaminen on laulajalle itselleen eräänlaista päiväkirjan lukemista. “Mulle nostalgia on aina ollut positiivinen asia. Yksi tärkeä syy ylipäätään kuunnella ja tehdä musiikkia on palata uudelleen jo menetettyihin hetkiin. Jos Tehis-sanoituksia kuuntelisi nyt ajatuksella, parhaassa tapauksessa voisi todeta, että samat asiat pätevät edelleen ja jotain on opittukin”, Grundström sanoo.

Vaikkei hän välttämättä reagoi baarin taustamusiikkina soiviin Tehis-kappaleisiin, on eri asia esittää näitä biisejä livenä. “Jos yleisö reagoi, reagoin itsekin.”

Otto Grundström vieraili Tampereella keväällä 2010 toimintansa aloittaneen Tarinankertojat-klubin artistivieraana jo viime huhtikuussa. “Vuosi sitten homma sujui Tampereella hauskasti. Toivotaan, että näin käy myös Korjaamolla”, hän fiilistelee.

Tarinankertojat-klubin tuottajan Jani Wilundin mukaan suomilyriikalle hattua nostavat klubi-illat ovat tavoittaneet Helsingissä mukavan joukon ihmisiä. “Suomalaisia lauluntekijöitä ei ole unohdettu”, Wilund iloitsee.

Kevään muita artistivieraita ovat Mikko Alatalo (21.2.), Anssi Kela (10.4.) ja Juha Lehti (Sir Elwoodin hiljaiset värit, 15.5.). Tarinankertojat-housebändissä soittavat Markus ”Marzi” Nyman, Harri Rantanen, Anssi Nykänen, Kalle Alatalo ja Jani Wilund. Illan isäntänä toimii laulaja-juontaja Mikko Siltala.

LIPUT
Ennakkoon 12 € + mahd. toimituskulut / ovelta 14 €
Korjaamolaiset 11 € + mahd. toimituskulut / 12,50 €
Ennakot Tiketistä ja Lippupisteestä