Tanskalainen garageroku PowerSolo ensivisiitille Suomeen

Jon Spencerin ja Andre Williamsin kanssa verevää yhteistyötä tehnyt tanskalainen riivattu garagerock-yhtye PowerSolo saapuu Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle huhtikuun puolessa välissä. Bändi aloittaa Suomen kiertueen 13.4. Tampereen Klubilta, jatkaen 14.4. Turun Dynamon kautta Helsinkiin 15.4, jossa keikkapaikkana tulee olemaan Bar Loose.

PowerSolo on kahden menneisyydessä elävän rock’n’roll-veljeksen ylistys nykymusiikille. Yhtyeen ulosanti on levotonta ja tanssittavaa, täynnä vaaran tunnetta ja ihmeellisiä oivalluksia. PowerSolo ei koskaan lopeta keikkailua ja bändillä on aina uusi kiertue tai keikka suunnitteilla johonkin päin maailmaa. Myös Jon Spencerin Heavy Trashin taustabändinäkin toiminut kokoonpano on musiikille omistautunutta väkeä, joka herää uuteen aamuun vain tehdäkseen lisää musiikkia.

PowerSolon rundilla mukana kiertävät kotimaiset Lost Boots sekä The Toxics.

Helsingin sekä Tampereen ennakkoliput myy Tiketti ja Turun Dynamon piletit voi lunastaa Tictedista. PowerSolo on julkaisut vuosien verralla jollei erittäin hyviä, niin ainakin erikoisia videoita, joista ohessa visualisoidut versiot kappaleista Frantic sekä Boom Dabba Do Dabba