Tammisaaressa bluesrokataan kansainvälisissä tunnelmissa

Kolmatta kertaa Tammisaaressa 9.-10.7.2016 järjestettävä Blues&Rock 2016 -tapahtuma on kiinnittänyt kansainvälisen artistikatraan ensi kesäksi.

“Tänä vuonna festivaali on entistä suurempi ja tunnelma tiiviimpi”, lupaa tapahtuman järjestäjä ja keittiömestari Kristian Karnell.

Blues&Rock-festivaalin ensimmäisenä päivänä lavalle astelevat maailmanluokan bluesrock-tähdet Dana Fuchs, Anthony Gomes, Sean Webster and the Dead Lines, Emilia Sisco with Helge Tallqvist and His Band, Slimbutler trio feat. Andrew Black ja BluesRocks feat. Ben Granfelt. Sunnuntaina on luvassa intiimimpää fiilistelyä pienellä lavalla, jolle nousevat muun muassa Micke Björklöf & Bluestrip ja Blueström sekä yllätysesiintyjiä.

Uutena palveluna tapahtumapaikalle järjestetään lauantaina edestakainen bussikuljetus Helsingistä, Inkoosta ja Karjaalta. Lauantaille on valittavana myös VIP-lippu, joka sisältä kolmen kattauksen buffetruokailun. Lisäksi festivaalialueen ruokateltoista löytyy muun muassa Witchdoctor pop-up grill ja Fafa’s smokery BBQ.

LIPUT
VIP-lippu 99,20 eur (huom. VIP-lippuja on myynnissä rajoitettu määrä)
Nurmikenttälippu 40 eur ennakko / 45 eur ovelta
Sunnuntaibrunssi 25 eur/henkilö
Liput myy Ticketmaster


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.