SWÄG ensi viikolla Tampereella

Musiikki- ja taidekollektiivi SWÄG ry järjestää vuosittaisen elektronisen musiikin festivaalin Tampereella 16.-17.6.2017. Tapahtumapaikkana toimii kulttuuritila Kuivaamo Tampereen Hiedanrannassa. Käytössä on kolme lavaa, sisältäen paljon kysytyn uuden terassialueen.

Vuoden 2017 SWÄG festivaaleille esiintymään nousee runsaasti tuoreita kotimaisia tulokkaita, enemmän ulkomaisia artisteja kuin koskaan aiemmin sekä huomattava määrä live-esityksiä. Konkariosastoakaan ei toki ole unohdettu, vaan sitä saapuu edustamaan mm. suurta kansainvälistä suosiota nauttiva Samuli Kemppi sekä jo 90-luvun alusta biittejään paukutellut legendaarinen Mono Junk. Rikkonaisten rytmien ystäviä ilahduttaa mm. sähäkkä saksalainen Breakforce One, latvialaisen Kodekin tarjoillessa kokonaisvaltaista viihdettä pilke silmäkulmassa.

Musiikkiartistien lisäksi festivaaleilla esiintyy lukuisia visualisteja ja vj:tä. Alueella tulee olemaan myös erilaisua ruokakojuja sekä anniskelualue sisätiloissa ja terassilla. Ennakkoliput tapahtumaan myy Holvi. TKL ajaa tapahtuman päätteeksi molempina iltoina ylimääräiset bussivuorot keskustaan Kuivaamon etuovelta.

SWÄG on kolmetoista vuotta toiminut tamperelainen musiikki- ja taidekollektiivi, jonka tarkoituksena on edistää uuden musiikin ja visuaalisen taiteen kulttuuria voittoa tavoittelematta.

SWÄG Festival 2017, 16.-17.6.2017 – Kuivaamo, Tampere