Svenska Talande Klubben jatkuu Veronica Maggiolla

Ruotsalais-italialainen laulaja Veronica Maggio saapuu klubikeikalle Helsinkiin. Yksi Ruotsin tämän hetken suosituimmista laulajatähdistä esiintyy Svenska Talande Klubbenilla, Helsingin The Circuksessa tiistaina 18. helmikuuta. Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 28. lokakuuta Lippupalvelussa.

Vuoden tulokkaana Grammis-gaalassa vuonna 2007 palkittu Veronica Maggio on raivannut omaa polkuaan tähtitaivaalle sinnikkäästi. Maggio saavutti suuren läpimurtonsa vuonna 2011 julkaistulla ”Satan i gatan” –albumillaan. Levy nousi kohisten Ruotsin listojen kärkeen, ollen yksi vuoden myydyimmistä albumeista. Se pokkasi myös kolme Grammis-palkintoa, kaksi Rockbjörn-pystiä ja saavutti yli 113 miljoonaa soittokertaa musiikkipalvelu Spotifyssä.

Veronica Maggio julkaisi 4. lokakuuta uuden albuminsa ”Handen i fickan fast jag bryr mig”, joka arvosteluiden perusteella vaikuttaa saavuttavan vastaavanlaisen suosion kotimaassaan kuin edeltäjänsä. Albumilta lohkaistu single ”Sergels torg” on julkaisustaan lähtien ollut Ruotsissa Spotify-soittolistojen kärjessä sekä soinut taajaan radioaalloilla myös Suomessa.

Nyt Veronica Maggio palaa Svenska Talande Klubbenille. Maggio oli klubisarjan ensimmäinen esiintyjä vuonna 2007 ja on sen jälkeen ihastuttanut kuulijoitaan Suomessa mm. vuoden 2012 Ruisrockissa.

KEIKKA
Ti 18.2.2014 Helsinki, The Circus
Ovet klo 19, K-18

LIPUT
Myyntiin ma 28.10.2013 klo 9
Liput palvelumaksuineen 34,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteissä