Supermassiven ohjelma valmis

Marraskuun puolivälissä, 17.-19.11.2015, Helsingissä Tavastialla ja Semifinalissa järjestettävän klubifestivaali Supermassiven ohjelmisto on valmis ja aikataulut julkistettu. Tapahtuma laajenee myös Kuudennelle Linjalle, jossa vietetään perjantaina 20. marraskuuta Supermassive- ja Kuudes Aisti -festivaalien yhteistä iltaa. Kaikkien konserttien liput ovat myynnissä Tiketissä.

Supermassiveen on varmistunut vielä lisää esiintyjiä. Holly Herndonia lämmittelee kokeellisesta hiphopista tunnettu ja kovassa nosteessa oleva Draama-Helmi, ja tapahtumassa levyjä soittavat Kuudes Aisti DJ:t. Myös Tavastialla kuullaan jokaisena iltana laadukasta levymusiikkia, jota tarjoilevat vuoroilloin Radio Helsingistä tuttu Makelove, Paska Sohva -kollektiivin DJ Forrester ja Rumban toimittajanakin vaikuttava DJ Jugh. Tavastialla konserttien visuaalisuudesta vastaavat puolestaan kolmen illan ajan VJ´t Random Doctors & Klaustrofobia.

Supermassiven ulkomaisia artistivieraita ovat muun muassa RocketNumberNine-yhtyeen kanssa keikkaileva Neneh Cherry, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva islantilaiskaksikko Kiasmos, kovaäänistä noiserockia soittava Metz, kokeellisesta elektronisesta musiikista tunnettu The Bug feat. Flowdan ja eteläamerikkalaista psykedeliarockia vyöryttävä chileläisbändi Föllakzoid.