Suomen vaihtoehtoisimman Naamat-festarin lipunmyynti alkaa tänään

Varmasti Suomen vaihtoehtoisin rockfestari eli Naamat aloittaa lipunmyynnin tänään maanantaina 14. toukokuuta klo 18.00 omilla nettisivuillaan. Viime vuonna liput myytiin loppuun alle tunnissa, joten jos tahdot lipun niin osta se heti. Tänä vuonna myynnissä on myös über-survivalkittejä, joita riittää vain harvoille ja valituille. Jos olet überNaama, kuten esimerkiksi Tommi Läntinen, hommaa sellainen.

Tapahtumaan myydään 750 lippua, erillisiä päivälippuja ei ole, eikä tule. Miksi myynnissä on 50 lippua vähemmän kuin viime vuonna? Koska viime vuoden Rockfestari Naamoilla myytiin sunnuntaina 50 lippua vuodelle 2012. Koska Naamoilla käy parhaat tyypit ja koska vain Naamoilla voi tällainen onnistua. Lippu maksaa 40€ eli yhtä halpaa kuin motti halkoja. Muistakaa, että tänäkin vuonna on tarjolla bussikyyditys välillä Hki – Tuomisto – Hki hintaan 75€ ja Tre – Tuomisto – Tre 60€ (huom! hinnat sisältävät festarilipun).

Rockfestari Naamat jysähtää jälleen Tuomiston tilalla, Muuramen kunnassa, 13km Jyväskylästä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 27.7.-29.7.

Mahdollisista (mutta todennäköisistä) esiintyjistä tiedotetaan totuttuun tapaan myöhemmin.