Still trapped -näyttely nostaa Amigos Connected -sarjakuvakollektiivin esiin

Galleria Sarjakuvakeskus Arabiarannassa (Hämeentie 150, 00560 Helsinki) tämän kuukauden näyttely Still trapped on Amigos Connected -kollektiivin ensimmäinen ryhmänäyttely. Kollektiiviin kuuluu seitsemän maalaajaa, yksi valokuvaaja ja kaksi äänimiestä. Amigoja yhdistää katutaide ja samanlainen yhteiskunnallinen ajatusmaailma.

– Still trapped tarkoittaa edelleen jumissa, tai edelleen loukussa. Ihmiset ovat jumissa aina yhdessä jutussa elämässään, eivätkä pääse eteenpäin toteuttamaan haaveitaan tai vaikuttamaan ympäristöönsä. Näyttely esittää, miltä meidän loukkumme ja haaveemme näyttävät, näyttelyn kokoaja Joop Wilska sanoo.

Näyttely koostuu maalauksista, valokuvista, graafisista töistä ja audioteoksista.

– Haluamme näyttää, miten muuttaa loukku haaveeksi ja ottaa irti mahdollisuuksista. Koko homman pointti on se, että yksilö haluaa aktiivisesti tehdä asioita, vaikuttaa ympäristöönsä ja muuttaa sitä.

Näyttely jatkuu 20.12.2013 asti.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.