Steve Vai ja Egotrippi kohtaavat Tapiola Sinfoniettan Huvila-teltassa

Maailman tunnetuimpiin kitaristeihin lukeutuva Steve Vai palaa Suomeen ja esiintyy Helsingin juhlaviikoilla Huvila-teltassa 20. elokuuta.

Vai on pitkän uransa varrella soittanut rocksuuruuksien kanssa Frank Zappasta Whitesnakeen, voittanut lukuisia Grammyja ja myynyt yli 15 miljoonaa levyä. Genrerajoja surutta ylittävä Vai on viime vuosina säveltänyt erilaisille big band -kokoonpanoille ja hyödyntänyt projekteissaan klassisen musiikin orkestereita. Myös Huvila-teltassa on luvassa isoa soundia: Vai nousee lavalle lisämuusikoilla vahvistetun Tapiola Sinfoniettan kanssa. Vai vetää Juhlaviikoilla myös kitaratekniikoita esittelevän master classin.

Tapiola Sinfonietta nousee toisen kerran Huvilan lavalle yhdessä 25-vuotista taivaltaan juhlistavan Egotripin kanssa. Huvila-teltan konsertti 28. elokuuta on Egotripin Aina matkalla jonnekin -juhlakiertueen ensimmäinen yhteisesiintyminen sinfoniaorkesterin kanssa. Suomalaisen popin mielenmaisemaa jo useamman vuosikymmenen värittänyt Egotrippi teki suuren läpimurron viidennellä albumillaan Matkustaja, ja on palkittu sekä kulta- ja platina-levyillä että useammalla Emma-patsaalla.

Helsingin juhlaviikkoja vietetään 17.8.–2.9.2018. Koko ohjelma julkistetaan ja lipunmyynti käynnistyy Ticketmaster Suomen kanavissa 25.4.2018.