South Park sai pääesiintyjäksi 90-luvun yhden hitin ihmeen

Tampereen Eteläpuistossa 5.-6.6.2015 järjestettävä Radio City South Park -festivaalin perjantain pääesiintyjäksi tapahtumaan saapuu 90-luvulla suursuosion saavuttanut amerikkalainen rokkibändi Extreme, joka tunnetaan mm. hiteistään More Than Words, Get The Funk Out ja Hole Hearted. Ja suurimmalle osalle tosiaan vain ja ainoastaan tuosta More Than Words -megahitistä. Extremen keikka on osa yhtyeen Pornograffitti Live -25-vuotisjuhlakiertuetta.

Lauantain päätähtenä nähdään englantilainen hard rock -legenda, Def Leppard. Lisäksi festivaali on kiinnittänyt ensi kesän ohjelmistoonsa saksalaiset pitkän linjan metallipioneerit Helloweenin, Acceptin ja Masterplanin sekä ruotsalaisen hardrock-lähettilään, Eclipsen. Tietysti luvassa on myös kotimaisia nimiä: Stratovarius, Amorphis, Teräsbetoni, Santa Cruz, Free Spirit, Reckless Love ja Viikate plays some Motörhead.

Ennakkoliput Lippupalvelusta ja Tampereen Swamp Musicista toimituskuluineen alkaen:
Kahden päivän festivaalilippu: 119,00€
Perjantain festivaalilippu: 69,00€
Lauantain festivaalilippu: 79,00€

Festivaaleille myydään myös VIP-passeja, jotka sisältävät illalliskortin sekä pääsyn aitiopaikoille.
Ennakkoliput alkaen:
Kahden päivän VIP-passi: 199,00€ (+ mahdolliset toimituskulut)
Perjantain VIP-passi: 119,00€ (+ mahdolliset toimituskulut)
Lauantain VIP-passi: 129,00€ (+ mahdolliset toimituskulut)

 

EDIT: Mitäköhän tuohon otsikkoonkin tuli taas kirjailtua, “tähden yhden tähden ihme” on tietenkin “yhden hitin ihme”.  Yhden tähden ihme lienee Jaloviina.