Slip Inside This Clubin kakkososan tähtenä saksalainen Vibravoid

Blow Up That Gramophonen, Psychotropic Caravanin ja Bar Loosen yhteisen Slip Inside This Clubin seuraava kattaus tarkastetaan heinäkuussa. Psykedeeliseen rockiin ja doom metaliin keskittyvän klubin avajaisia vietettiin maaliskuussa brittiläisen doom-jyrä Conanin parissa. Tällä kertaa live-esiintyjät ovat galaksin psykedeelisemmästä päästä.

Pääesiintyjänä nähdään saksalainen Vibravoid. Düsseldorfilaisbändi nähtiin ensimmäistä kertaa Suomessa vuoden 2009 Psychotropic Caravan Festivalilla. Happoisaa psyke- ja avaruusrockia soittava orkesteri on tehnyt jo lähes 15-vuotisen uran, mutta tuntuu edelleen olevan genren parhaiten varjeltuja salaisuuksia. Vibravoidin edelliset pitkäsoitot, viimevuotinen Gravity Zero ja juuri ilmestynyt Delirio Dei Sensi, ovat keränneet suitsutusta alan harrastajien parissa laajemmaltikin, joten asiaan on tulossa muutos. Lähinnä rajoitettuja vinyylipainoksia julkaiseva bändi on päivittänyt 1960-luvun hippi- ja happopsykedelian 2000-luvulle täydellisesti.

Illan avaa turkulainen E-Musikgruppe Lux Ohr. Kvartetin kosminen musiikki herättää henkiin 1970-luvun saksalaiset elektronisen ja kokeellisen musiikin visionäärit. Kokoonpanon odotettu debyyttipitkäsoitto Kometenbahn näki päivänvalon Svart Recordsin toimesta maaliskuun lopulla.

Orkestereiden jälkeen Slip Inside This Club dj:t soittavat vinyyleiltä 1960- ja 1970-lukujen klassikoita yhdistettynä tuoreempiin, meneviin psych-, space-, stoner- ja krautrock-biiseihin aina puoli neljään asti.

KEIKKA
pe 19.7.2013 Bar Loose, Helsinki

LIPUT
Ennakkoon 10 euroa ja ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 8. toukokuuta Tiketissä. Ovelta liput maksavat 12 euroa