Slaughterfest rantautuu Tampereelle

Helvetin portit ja hornan liekit ovat isollaan tiistaina 29. lokakuuta Tampereen Klubilla. Eurooppaa kiertää bändinelikko Onslaught, Mpire of Evil, Master ja Tantara, joka korvaa rundilta pois jääneen Exumerin.

Onslaught perustettiin Englannin Bristolissa vuonna 1983. Dischargedin ja The Exploitedin tyylisen punkin ja thrash metalin siunattu liitto kesti vuoteen 1991, jonka jälkeen Onslaught oli tauolla yli 10 vuotta. Nyt bändi on jälleen enemmän kuin hengissä: Onslaught sylkäisee ulos seuraavan albuminsa ennen Slaughterfestiä.

Mpire of Evilin takana on kovia nimiä. Vanhat Venom-miehet kitaristi Jeff “Mantas” Dunn ja basisti Tony “The Demolition Man” Dolan sekä rumpali Marc Jackson soutavat todella tummissa vesissä. Kokoonpano on tuore, mutta kokemus ja näkemys takaavat, että Mpire of Evil on Slaughterfestin kiinnostavin paketti.

Death metal -jyrä Master aloitti Chicagossa vuonna 1983, joten myös se edustaa raskaan musiikin veteraanisarjaa. Master peilaa täydellisesti Slaughterfestin henkeä: vaikka esiintyjillä on ikää ja kokoa, ei tunnelma lässähdä. Vääntö ja irvistys kestävät Slaughterfestissä alusta loppuun.

Tantara tuo Slaughterfestiin nuoruuden raivoa. Parikymppisten sällien nelikko tunnetaan säälimättömästä ja raskaasta thrashistä. Yhtyeen debyyttialbumi Based on Evil ilmestyi viime vuonna ja lisää on tulossa: Tantara on tulevaisuuden nimi, joka kannattaa tsekata juuri nyt!

Suomen Slaughterfest-keikan toteuttaa tamperelainen Nem Agency yhteistyössä Imperiumi.netin kanssa.

KEIKKA
Ti 29.10.2013 Tampere, Klubi

LIPUT
20 e (ennakko: Tiketti), 24 e ovelta