Skylock – tästä fillarilukko steroideissa

Nyt on heput kehitelleet pyörälukon, johon on upotettu niin paljon ominaisuuksia, että tuo on jo oikeasti kiinnostava tuote. Periaatteessa kyseessä on siis ihan tavallinen U-lukko, jolla lukitaan polkupyörä., mutta tämä lukko on napsinut hieman steroideja. Ehkä se oleellisin idea on, että lukossa ei ole avainta, vaan se toimii kännykän kautta. Itsekin mietin samaa mitä varmaan sinäkin, että mitäs sitten kun kännykkä katoaa. Olivatpa siihenkin varautuneet, eli lukon saa auki myös lukkoon syötettävällä koodilla.

Lisäksi siihen on tungettu liikesensoreita, joiden avulla lukko ilmoittaa, jos joku tutkii fillariasi hieman liian tuttavallisesti ja lisäksi se osaa ottaa myös yhteyttä apujoukkoihin, jos vaikka ajat kolarin ja loukkaat itsesi. Tsekkaa esittelyvideo alta, ja saat aika hyvän kuvan mitä muutakin tuo vielä pitää sisällään.

Hintaa on ennakkotilauksessa 179 taalaa eli ihan ilmainen tuo ei ole, mutta ihan kohtuuhintainen IMO siihen nähden mitä sillä saa.


Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.