Skrillexin ja Diplon projekti Jack Ü saapuu Ruisrockiin + kuusi muuta julki

Turun Ruissalossa 8.-10.7. juhlittava Ruisrock julkistaa seuraavat seitsemän esiintyjää, joista moni vierailee Suomessa ensimmäistä kertaa.

Alkuun harvakseltaan esiintyvä Jack Ü (USA). Skrillexin ja Major Lazeristakin tutun Diplon muodostama superkokoonpano yhdistää EDM-biitit popkoukkuihin. Tähtikaksikko pokkasi viime viikolla debyytillään kaksi Grammy-palkintoa.

Kalifornian Long Beachilta ponnistava gangsta-räppäri Vince Staples (USA) julkaisi viime kesänä kriitikoiden ylistämän, yhteiskunnallisesti kantaaottavan erikoisalbuminsa. Laulajansa nimeä kantava Lukas Graham (DK) on puolestaan yksi Tanskan suosituimmista popyhtyeistä, joka on sittemmin hurmannut funkahtavilla soul-vaikutteillaan ja viihdyttäjän elkeillään koko mantereen. Juuri esikoisensa julkaissut brittiyhtye Nothing But Thieves (UK) ihastuttaa kiihkeällä kitararockillaan ja raikkailla soundeillaan.

View on helsinkiläinen rap-lupaus, joka on nuoresta iästään huolimatta herättänyt median kiinnostuksen sekä Suomessa että ulkomailla. Pääkaupunkiseudun rap-kermaa edustaa toinenkin kotimainen kiinnitys, helsinkiläinen rap-yhtye Ruger Hauer feat. Regina, johon kuuluu Paperi T, Pyhimys, Tommishock ja Regina-yhtyeestä tutut Mikko ja Iisa Pykäri.

Tiisu puolestaan on somerolaisen Henrik “Tiisu” Illikaisen luotsaama kuusihenkinen karavaani, jonka viime vuonna julkaistu debyytti oli omasta mielestänikin viime vuoden eliittiä. Ruissalossa kuullaan varmasti maistiaisia myös tulevana syksynä ilmestyvältä kokopitkältä.

Ruisrockin kolmen päivän perusliput ovat nyt myynnissä Tiketissä, Ticketmaster Suomessa ja Lippupisteessä. Lipun hinta on 145 euroa.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.