Skottirokkari Biffy Clyro saapuu Suomeen

Skotlantilainen rock–yhtye Biffy Clyro saapuu Suomeen alkuvuodesta. Viimeksi Kalasatamassa Foo Fightersin lämppärinä nähty skottilaistrio saapuu nyt klubikeikalle Helsingin Nosturiin torstaina 28. helmikuuta. Lipunmyynti Nosturin keikalle käynnistyy perjantaina 21. joulukuuta Tiketissä.

Grungella, progella sekä jenkkirockilla höystettyä Biffy Clyron soundimaailmaa on kuvailtu suureleiseksi rock-oopperaksi tuplabasareidensa, stoner-kitaramelodioidensa ja säkkipillisoolojensa ansiosta. Lähes kaksikymmentä vuotta yhtä pitänyt Biffy Clyro on keikkaillut ahkerasti ja päässyt kiertämään ympäri maailmaa rock-maailman kärkikaartiin kuuluvien bändien kuten Red Hot Chili Peppersin, Musen ja Rolling Stonesin kanssa.

Edellisellä pitkäsoitollaan ”Only Revolutions” tuplaplatinaa pokanneen Biffy Clyron kuudes, tammikuussa julkaistava albumi kantaa nimeä ”Opposites”. Levy kantaa nimensä mukaisesti teemaa vastakohtien näkemyksistä elämästä ja vaikeiden asioiden käsittelystä. Albumin ensimmäinen virallinen single ”Black Chandelier” on saanut myös suitsutusta jenkkiläisessä Billboard –musiikkilehdessä, jossa sinkun povattiin olevan ensi vuonna maailmanlaajuinen hitti. Single on paljon soinut paljon kotimaisilla radioaalloilla. ”Opposites” on 20 kappaletta sisältävä tupla-albumi, jota bändi on työstänyt vuodesta 2011 asti palmujen alla Los Angelesissa. Albumi on tehty yhteistyössä tuttuun tapaan jenkkiläisen tuottajan Garth Richardsonin kanssa, joka on työskennellyt mm. Rage Against The Machinen sekä Red Hot Chili Peppersin kanssa.

KEIKKA
To 28.2.2013 Helsinki, Nosturi
Ovet klo 19, ikäraja S / K-18

LIPUT
Myyntiin pe 21.12.2012 klo 9
Liput alkaen 34,50 euroa Tiketin myyntipisteistä