Sinead O’Connor saapuu Suomeen

 

sineadoconnorParhaiten ”Nothing Compares 2 U” -megahitistä tunnettu Sinead O’Connor konsertoi Helsingissä Finlandia-talossa perjantaina 17. toukokuuta. Liput irlantilaismuusikon ”The Crazy Baldhead Tour” -kiertueen ainoalle Suomen-keikalle tulevat myyntiin Tiketissä ja Lippupisteessä tiistaina 5. helmikuuta.

Sinead O’Connor saavutti läpimurron jo debyyttialbumillaan ”The Lion and the Cobra”, mutta kansainväliseen supertähteyteen hän nousi toiselta pitkäsoitoltaan ”I Do Not Want What I Haven’t Got” löytyneen ”Nothing Compares 2 U” -hitin myötä. Princen kirjoittama kappale oli ilmestymisvuotensa suurin hitti ja listaykkönen ympäri maailmaa.

Uransa aikana miljoonia levyjä myynyt artisti toimii aktiivisena tasa-arvon ja rauhanaatteen puolustajana, ja hänet tunnetaan myös voimakkaista mielipiteistään ja suorasukaisista lausunnoistaan. Musiikillisten ansioidensa ohella O’Connor muistetaan erityisesti vuoden 1992 kohusta revittyään suorassa tv-lähetyksessä Paavin valokuvan.

”The Crazy Baldhead” -kiertueen lisäksi Sinead O’Connor on ajankohtainen viime vuonna ilmestyneen ”How About I Be Me (And You Be You)?” -albumin tiimoilta. Artistin yhdeksäs pitkäsoitto keräsi erinomaisia arvioita ja nousi listaykköseksi esimerkiksi muusikon kotimaassa Irlannissa. Sinead O’Connorin lähivuosien kehutuimman levyn teemoja ovat muun muassa rakkaus ja sen menettäminen, toivo, katumus ja oikeudenmukaisuus.

KEIKKA
Pe 17.5.2013 Helsinki, Finlandia-talo

LIPUT
Myyntiin ti 5.2.2013 klo 9.00
Alkaen 44-59,50 EUR.
VIP-paketit alkaen 129,50 EUR
Ennakkomyynti: Tiketti ja Lippupiste