SaariHelvetin jälkeen koittaa ensi kerran TalviHelvetti

Menneenä lauantaina 4. elokuuta Tampereen Viikinsaaressa soinut SaariHelvetti oli loppuunmyyty. Kaupungin raskaimpaan festivaaliin otti osaa 2400 synkeän iloista tuiman musiikin ystävää.

– SaariHelvetti oli jälleen erittäin onnistunut ja hyväntuulinen musadiggareiden kohtaaminen. Esiintyjät antoivat kaikkensa ja sen huomasi myös yleisöstä: jengi viihtyi Tampereen kesäkeitaassa Pyhäjärven keskellä paremmin kuin koskaan, promoottori Rowan Rafferty kertoo.

SaariHelvetin menestys poikii tulta ja tappuraa myös talvella. Ensimmäinen TalviHelvetti-tapahtuma järjestetään Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla perjantaina 11. tammikuuta 2019. Kuuran ja lumen keskelle Tampereelle saapuvat Turmion Kätilöt, Fear of Domination, Medeia, Nicole, Bloodred Hourglass ja King Satan, joten luvassa on tulikuumaa tavaraa keskellä kylmintä ajanjaksoa.

Ennakkomyynti TalviHelvettiin alkaa keskiviikkona 8. elokuuta Tiketissä ja Lippupisteessä.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.