Rytmi pistetään Soundin sisään – osittain

Pop Media Oy on päättänyt yhdistää musiikkilehdet Soundin ja Rytmin vuoden 2014 alusta lähtien. Käytännössä yhdistäminen tapahtuu siten, että Soundiin tuodaan Rytmin luetuimmat palstat ja Rytmi-lehti jatkaa verkossa osoitteessa rytmi.com – ts. Rytmi lehtenä katoaa käytännössä. Soundin päätoimittajana jatkaa Mikko Meriläinen. Rytmin nykyinen päätoimittaja Heta Hyttinen siirtyy Soundiin Meriläisen aisapariksi.

“Meiltä on paljon tiedusteltu Soundin toimituksen tulevaa sijaintia ja nyt voin vahvistaa, että se on edelleen Tampere. Koko kansan musiikkilehdelle se on oikein sopiva toimituksen paikka. Ymmärsimme, että ei ole järkeä tehdä kahta näin lähellä toisiaan olevaa lehteä, joten ne yhdistetään Soundi-nimiseksi. Meriläinen ja Hyttinen ovat musiikkialan superammattilaisia ja uskon yhteistyön näkyvän lehden ja verkkosivuston sisältöjen laadussa”, kertoo Pop Median toimitusjohtaja Tuomo Häkkinen.

Pop Media keskittyy jatkossa yhä voimakkaammin digitaaliseen liiketoimintaan ja tuo markkinoille uusia tuotteita mobiili- ja verkkopuolelle. Ensimmäinen varsinainen mobiiliapplikaatio lanseerataan vuoden 2014 alussa.