Ruotsalaisrokkarit Hederos & Hellberg tekevät paluun ja saapuvat myös Suomeen

Martin Hederos ja Mattias Hellberg ovat olleet hiljaa melkein vuosikymmenen – nyt on aika kokoontua jälleen hämärän äärelle. Vuosituhannen alussa duo myi loppuun konserttitaloja, soitti Ryan Adamsin ja Van Morrisonin kanssa ja tavoitti kuulijoidensa syvimmät tunteet repertoaarillaan, joka koostui heidän omista kappaleistaan ja suosikkibiisiensä herkistä, vereslihaisista tulkinnoista. He julkaisivat kaksi albumia, “Hederos & Hellberg” (2000) ja vuotta myöhemmin levyn “Together in the Darkness” sekä EP:n “Take Care” vuonna 2003.

Julkaisujen jälkeen miesten muut, Suomessakin erittäin hyvin tunnetut musiikkiprojektit nielaisivat Hederos & Hellberg -duolta ajan ja paikan. Martin Hederos tunnetaan Suomessa parhaiten The Soundtrack Of Our Livesin kosketinsoittajana. Mattias Hellberg on tehnyt pitkän uran ruotsalaisessa rock’n’roll-skenessä ja soittanut kitaraa mm. The Hellacoptersissa ja Nicke Anderssonin ja Scott Morganin The Solution -soulyhtyeessä. Hän luotsaa nykyisin myös omaa The White Moose -bändiään.

Hederos & Hellberg julkaisevat piakkoin uuden pitkäsoiton, joka äänitettiin livenä Göteborgissa 13. tammikuuta 2003 – keikan piti olla kaksikon viimeinen koskaan. Nyt he, hiukan yllättäen, kiertävät Skandinaviaa tammi-helmikuussa reilun kymmenen keikan verran. Bar Loosen keikka on duon ensimmäinen ja ainoa Suomen keikka tällä haavaa.

KEIKKA
Ke 1.2. Bar Loose, Helsinki

LIPUT
ennakot 8 € + toimituskulut Tiketistä
ovelta 10 €