Rock-kuvaaja VIlle Juurikkalan pysyvä näyttely avattiin The Riffiin

Ehkä Suomen kuuluisimman 2000-luvun rock-valokuvaajan Ville Juurikkalan ”It´s Only Rock’n Roll” -valokuvanäyttely saa pysyvän kodin Helsingissä The Riff -ravintolasta alkaen tiistaina 8. joulukuuta. Aikaisemmin tänä vuonna Tiketti Galleriassa julkistettu kokoelma sisältää ajan kuvia niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin rockin kärkinimistä aina Guns N’ Roses -ikoni Slashista HIM-yhtyeen Ville Valoon ja Nightwishiin. Osa ”It´s Only Rock’n Roll” -näyttelyn teoksista päätyy Riffin lisäksi Vantaan Taidemuseoon, joka puolestaan avaa oman ”Sinä & Minä” -näyttelynsä helmikuussa 2016.

Pysyvä valokuvanäyttely on The Riffin omistaja Jussi 69:lle kunnia-asia: ”Ville on kuvannut mua ympäri maailmaa Tokiosta Moskovaan ja Sao Paolosta Hollywoodiin jo vuosia. Ennen kaikkea Ville on rakas ystäväni, mutta tärkeintä tässä on se, että hänen kuvansa eivät ole perinteisiä rock’n’roll-kuvia, vaan taideteoksia, jotka ovat ajattomia ja uniikkeja. Taidetta, joka istuu niin baariini kuin taidemuseoon. Minulle on suurenmoinen kunnia saada sisustaa The Riff Ville Juurikkalan taiteella, jota tullaan ihastelemaan ympäri maailmaa.”

Kaikki Riffissä esillä olevat teokset ovat taiteilijan kappaleita eivätkä siten siis ole myytävänä. Kaikista on tehty kuitenkin rajoitettu painos myös myytäväksi. Osa näistä on jo loppuunmyyty, mutta jäljellä olevia kuvia voi tilata Tiketti Gallerien kautta: www.tiketti.fi/villejuurikkala.