Rock-klassikoita hillbilly-versioina jälleen tarjolla Hayseed Dixien toimesta Suomen-rundin verran

Tunnettuja rock-kappaleita bluegrass-versioina esittävä Hayseed Dixie kiertää joulukuun alussa Suomea. Parhaiten ”A Hillbilly Tribute to AC/DC” -levystään tunnettu yhdysvaltalaisbändi nähdään perjantaina 6. joulukuuta Helsingissä, ja seuraavina iltoina yhtye konsertoi Kouvolassa, Oulussa, Turussa, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Tulevalla kiertueella Hayseed Dixie keskittyy erityisesti AC/DC:n tuotantoon. Yhtye on ilmoittanut esittävänsä kokonaisuudessaan vuonna 2001 ilmestyneen ”A Hillbilly Tribute to AC/DC” -albumin. Keikoilla onkin odotettavissa viululla, banjolla ja mandoliinilla soitettuja klassikkobiisejä, kuten ”Highway to Hell”, ”T.N.T.”, ”You Shook Me All Night Long” ja ”Hell’s Bells”. Lisäksi Hayseed Dixie on luvannut soittaa valikoituja yleisön toivekappaleita.

AC/DC:n tuotannon ohella Hayseed Dixileltä on totuttu kuulemaan esimerkiksi Kissin, Queenin, Black Sabbathin ja Judas Priestin lainamateriaalia. Lisäksi yhdysvaltalaisyhtye on levyttänyt suomeksi lauletun version Hectorin kappaleesta ”Juodaan viinaa”. Uransa aikana satojatuhansia levyjä myynyt ja esimerkiksi Glastonburyn päälavalle esiintynyt Hayseed Dixie on edellisen kerran vieraillut Suomessa kesällä 2011.

KIERTUE
Pe 6.12.2013 Helsinki, LeBonk – Liput alk. 12 EUR, ennakko: Tiketti
La 7.12.2013 Kouvola, House Of Rock – Liput ennakkoon House of Rockista 16 EUR / ovelta 20 EUR
Su 8.12.2013 Oulu, 45 Special – Liput ennakkoon Levykauppa X Oulusta 15 EUR / ovelta 20 EUR
Ma 9.12.2013 Turku, Klubi – Liput ennakkoon Tiketistä alk. 11,50 EUR / ovelta 12 EUR
Ti 10.12.2013 Kuopio, Henry’s Pub – Liput alk. 10 EUR, ennakko: Tiketti
Ke 11.12.2013 Jyväskylä, Lutakko – Liput alk. 10 EUR / 8 EUR Jelmun jäsenet. Ennakko: Tiketti ja www.jelmu.net


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.