Red Hot Chili Peppers tulee Tampereelle

Kesän 2012 ensimmäinen iso konserttivieras on varmistunut: Red Hot Chili Peppers tekee ainoan Suomen-keikkansa Tampereella kesällä. Kyseessä on samalla Red Hot Chili Peppersin ensimmäinen stadionkokoinen konsertti Suomessa ja se toteutuu Ratinan stadionilla keskiviikkona 1. elokuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Lippupalvelussa ja Tiketissä maanantaina 21. marraskuuta.

Red Hot Chili Peppers tunnetaan jäljittelemättömästä live-energiastaan, joka välittyy aivan takariviin saakka. Jatkuvasti musiikillisesti uudistuva yhtye muistetaan myös lukuisista hiteistään, mm. ”Give It Away”, ”Under The Bridge”, ”Californication”, ”Scar Tissue”, ”Otherside”, ”Warped”, ”Aeroplane”, ”By The Way” ja “Dani California”. Kesän Suomen-keikalla basisti Flea, laulaja Anthony Kiedis ja rumpali Chad Smith esittelevät myös Suomelle uuden bändijäsenensa Josh Klinghofferin.

Red Hot Chili Peppers on yksi rock-historian menestyneimmistä yhtyeistä. Bändin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta ja se on voittanut seitsemän Grammy-palkintoa. Red Hot Chili Peppers julkaisi uusimman albuminsa ”I’m With You” elokuun lopulla ja se myi heti julkaisuviikollaan Suomessa kultaa. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen studiolevy viiden vuoden tauon jälkeen. Albumilta lohkaistu ”The Adventures Of Rain Dance Maggie” -single on soinut radioissa tiiviisti läpi syksyn.

[youtube RtBbinpK5XI]

Live Nation Finland järjestää Red Hot Chili Peppersin konsertin yhteistyössä Partysan Productionsin kanssa.

KONSERTTI
Ke 1.8.2012 Tampere, Ratinan stadion
Portit auki klo 17, ikärajaton / rajattu anniskelualue K-18

LIPUT
Myyntiin ma 21.11.2011 klo 9:00
75 / 69 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun sekä Tiketin myyntipisteistä
Huom! Ostorajoitus: max. 4 lippua / asiakas.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.