R&B-sensaatio Jason Derulo saapuu Suomeen

Listaykköseksi ympäri maailman noussut laulajasensaatio Jason Derulo saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Tämä 24-vuotias haitilais-yhdysvaltalainen tähti esiintyy The Circus -klubilla Helsingissä 28. helmikuuta 2014. Liput konserttiin maksavat alkaen 39,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin maanantaina 2. joulukuuta Lippupalvelussa.

Jason Derulon musiikkia on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta. Derulon uusin albumi on syyskuussa ilmestynyt Tattoos, jonka megahitti Talk Dirty feat. 2 Chainz on soinut sittemmin taukoamatta klubeilla ja radioissa. Talk Dirty on noussut singlelistojen kärkeen ympäri maailman, ja se pysytteli pitkään muun muassa Britannian singlelistan ykkösenä. Derulon muita hittejä ovat mm. The Other Side, Watcha Say, In My Head, Ridin´Colo, Don´t Wanna Go Home sekä It Girl.

Jason Derulon oli määrä esiintyä Helsingissä jo viime vuonna, mutta tuolloin loppuunmyydyn The Circuksen konsertti jouduttiin perumaan Derulon vakavan loukkaantumisen vuoksi. Derulo loukkasi kiertueen harjoituksissa kaulansa, ja koko kiertue oli pakko peruuttaa.