Ranskalainen indierokkari Divine Paiste saapuu Helsinkiin ja Hyvinkäälle

Yhteiskiertueita esimerkiksi Two Door Cinema Clubin ja Gang of Fourin kanssa soittanut ranskalaisyhtye Divine Paiste saapuu loppusyksystä kahdelle keikalle Suomeen. Perjantaina 15. marraskuuta Helsingissä Bar Loosessa ja seuraavana iltana Hyvinkäällä Jalostamo-klubilla esiintyvä nelikko tunnetaan tanssittavasta ja energisestä indierockistaan.

Toukokuussa ”Crystal Waves on a Frozen Lake” -esikoisalbuminsa julkaissut Divine Paiste on kerännyt kotimaansa ohella huomiota erityisesti Keski-Euroopassa, missä bändi keikkaillut aktiivisesti jo useamman vuoden ajan. Two Door Cinema Clubin ja Foalsin välimaastoon sijoittuvaa indie-henkistä ja syntikkapop-vaikutteista tanssirockia soittava yhtye on noteerattu varsinkin blogimaailmassa, sillä ajankohtaisen albumin jokaisesta kappaleesta on julkaistu poikkeuksellisen tyylikkäät musiikkivideot.

Aikaisemmin Divine Paiste on vieraillut Suomessa vuonna 2011, jolloin bändi esiintyi Helsingissä, Oulussa ja Kokkolassa kotimaisten kollegoidensa Satellite Storiesin seurassa.

KEIKAT
Pe 15.11.2013 Helsinki, Bar Loose +Constables
La 16.11.2013 Hyvinkää, Jalostamo +Suovala

LIPUT
Helsinki – Ennakkoon Tiketistä alk. 9,50 EUR / ovelta 10 EUR
Hyvinkää – Ennakkoon Tiketistä alk. 6,50 EUR / ovelta 7 EUR