Purkkaa ja punkkia Kutoselle, NOBUNNY ja Bad Sports saapuvat Suomeen

 

nobunnyGaragepunk/purkkapop-artisti NOBUNNY sekä 70-lukuista ja melodista punkrockia soittava Bad Sports esiintyvät Kuudennella Linjalla sunnuntaina 14. huhtikuuta. Liput kahden yhdysvaltalaisbändin yhteiskeikalle tulevat myyntiin Tikettiin maanantaina 28. tammikuuta.

Autotallipunkia sekä power- ja purkkapoppia The Ramonesin, The Crampsin ja Hunx and His Punxin tapaan yhdistelevä NOBUNNY personoituu bändin keulahahmoon, jänisnaamariin pukeutuvaan, Justin Champliniin. 2000-luvun taitteessa uransa eläinasuisena Elvis-imitaattorina aloittanut ja myös Okmoniks-yhtyeen rumpalina vaikuttanut Champlin on sittemmin siirtynyt oman materiaalin pariin.

Kahden studioalbumin, ”Love Visionsin” (2008) ja Goner Recordsin (mm. The Oblivians, Jay Reatard, Ty Segall) kautta julkaistun ”First Bloodin” (2010), ohella NOBUNNYlta on ilmestynyt myös ”Live at Third Man” -livealbumi Jack Whiten pyörittämällä Third Man Recordsilla sekä lukuisia singlejä, omakustanteita ja kasetteja. Miehen viimeisin julkaisu on niin ikään Gonerilla ilmestynyt ”The MaximumRockNRoll” -ep. Helmikuussa Champlin kiertää Australiaa, ja keväällä vuorossa on mittava Euroopan-rundi, joka tuo NOBUNNYn viimein myös Suomeen.

Illan toinen esiintyjä on The Ramonesin, Flamin’ Grooviesin ja Buzzcocksin hengessä melodista punkrockia garage-otteella ja powerpop-melodioilla soittava teksasilainen Bad Sports. Uransa aikana kaksi pitkäsoittoa, ”Bad Sports” (2009) ja ”Kings of the Weekend” (2011), julkaissut yhtye on vuosien saatossa soittanut useita yhteiskeikkoja NOBUNNYn kanssa. Oman konserttinsa lisäksi Bad Sport nähdään Kuudennella Linjalla Champlinin taustabändinä.

KEIKKA
Su 14.4.2013 Helsinki, Kuudes Linja

LIPUT
Myyntiin ma 28.1.2013 klo 9.00
Alkaen 16,50 EUR, ennakko: Tiketti.