Punk is best, rahat pois fest vol 5

Viidettä kertaa järjestettävä Punk is best, rahat pois fest järjestetään tänä vuonna suurempana kuin koskaan. Viiden vuoden aikana festit ovat tarjonneet näyttävän kattauksen ajankohtaisia punk- ja vaihtoehtobändejä. Tänä vuonna festit ovat tuttuun tapaan kaksipäiväiset, mutta Helsingin lisäksi tapahtuma järjestetään nyt myös Tampereella. Tapahtumapaikkoina toimivat Helsingissä Nosturi ja Tampereella Yo-talo.

Tämän vuoden festeillä esiintyvät Emma-palkinnonkin aikoinaan pokannut ja suureen suosioon noussut Pää Kii, suomipunkin ensimmäisessä aallossa vaikuttaneet Sehr Schnell ja Vaavi ja irtosuhteisiin yllyttävää nuorisomusiikkia soittava Nyrkkitappelu. Juhlavuoden kunniaksi festeillä nähdään myös ensimmäisillä Punk is best, rahat pois festeillä soittaneet Kaupungin Valot, Lähtevät Kaukojunat, Katujen Äänet ja Nuoret Sankarit.

Ohjelma

PE 8.9.

NOSTURI
Nyrkkitappelu, Sehr Schnell, Kaupungin Valot & Nuoret Sankarit
YO-TALO
Pää Kii, Vaavi, Katujen Äänet & Lähtevät Kaukojunat

LA 9.9.

NOSTURI
Pää Kii, Vaavi, Katujen Äänet & Lähtevät Kaukojunat
YO-TALO
Nyrkkitappelu, Sehr Schnell, Kaupungin Valot & Nuoret Sankarit

Liput tulevat myyntian pian.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.