Punainen risti järjestää rasismin vastaisen rap-kilpailun

Ensimmäistä kertaa järjestettävässä rasisminvastaisessa rap-kilpailussa etsitään nuoria rap-musiikin tekijöitä kautta maan. Kilpailu on avoin kaikille alle 29-vuotiaille harrastelijoille ja ammattilaisille. Esityskieli on vapaa, mutta mikäli se on muu kuin suomi, ruotsi tai englanti, mukaan pitää laittaa suomen- tai englanninkielinen käännös tekstistä.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä järjestäjälle valmis rap-kappale video- tai äänitallenteena. Tallenne toimitetaan DVD- tai CD-levyllä, usb-muistitikulla tai sähköpostin välityksellä (dvd-, mpg-, avi-, wmv-, mov-, wav- tai mp3-muotoisena). Tavallinen kotiäänitystaso riittää. Kukin kilpailija osallistuu kilpailuun yhdellä kappaleella, jota ei ole julkaistu aiemmin. Tallenne toimitetaan 29.2.2012 mennessä osoitteeseen: Suomen Punainen Risti, Savo-Karjalan piiri/Rap-kilpailu, Kauppakatu 35, 80100 Joensuu tai sähköpostitse osoitteeseen suvi.hirvonen@punainenristi.fi.

Kilpailun tuomaristo koostuu nuorista musiikin ammattilaisista. Tulokset julkistetaan ja parhaimmat esitykset nähdään ja kuullaan Kerubissa Joensuussa YK:n rasisminvastaisena päivänä 21.3.2012. Voittaja saa kahdelle kappaleelle julkaisusopimuksen Pilfink Recordsin kanssa ja pääsee keikalle Popkatu-festareille Joensuuhun ensi kesänä. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet saavat musiikintekoon liittyviä tuotepalkintoja Djshop.fi:stä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Punaisen Ristin tuotepalkintoja.