Pulp vahvistaa Ruisrockin perjantaita

6.-8. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin perjantain pääesiintyjäksi on varmistunut brittisuosikki Pulp. Yhtye aloitti viime vuonna alkuperäisellä kokoonpanollaan hurmioituneen vastaanoton saaneen paluukiertueen, joka saapuu ensi kesänä Turun Ruissaloon. Vuonna 1978 perustettu Pulp nousi suuren yleisön suosioon viimeistään vuoden 1995 albumilla Different Class. Mercury Music Prize -palkittu albumi tunnetaan mm. klassikoista Common People ja Disco 2000. Menestyslevyn myötä yhtye vieraili myös Ruisrockissa vuonna 1996.

Kotimaista artistikattausta täydentävät viime viikolla ylistetyn ”Kaikki on satua” -kolmosalbuminsa julkaissut Pariisin Kevät, sellometallillaan koko maailman valloittanut Apocalyptica ja jo ”Soutaa huopaa” -ensisinkullaan hurmannut Nopsajalan, Junon ja Jonas W. Karlssonin muodostama Elokuu.

Uusien kiinnitysten myötä festivaalin tämän hetkinen päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Ohjelmistoon on luvassa kevään aikana runsaasti ulkomaisia ja kotimaisia kiinnityksiä.

LIPUT
3 päivää 115 €
2 päivää (pe-la/la-su) 100 €
1 päivä (pe/la/su) 70 €

Liput ovat myynnissä Ruisrockin verkkokaupassa, Tiketissä ja Lippupalvelussa. Myynnissä myös kolme euroa kalliimmat Saaristomeri-tukiliput, joista menee erotus Saaristomeren Suojelurahastolle.

Päiväkohtainen ohjelma:

Perjantai 6.7.

Pulp (UK)
Refused (SWE)
Mustasch (SWE)
Azealia Banks (USA)
Explosions In The Sky (USA)
Ewert And The Two Dragons (EST)
Kauko Röyhkä & Narttu
Von Hertzen Brothers

Lauantai 7.7.

Nightwish
The Cardigans (SWE)
Michael Monroe
Apocalyptica
Children Of Bodom
Chisu
Fintelligens
GG Caravan
Notkea Rotta
Pariisin Kevät
PMMP
Regina
Scandinavian Music Group
Stam1na

Sunnuntai 8.7.

Jimmy Cliff (JAM)
Two Door Cinema Club (UK)
Metronomy (UK)
Eppu Normaali
Elokuu
French Films
Jukka Poika & Sound Explosion Band