Provinssirockiin lisävahvistuksina mm. Rise Against ja Snow Patrol, liput myös jo myynnissä

Provinssilauantaina nähdään yhdysvaltalainen punk-rockyhtye Rise Against. Rise Against on ollut Provinssirockin keskustelufoorumin tämän vuoden yksi ehdottomasti toivotuimmista nimistä. Rise Againstin kuudes albumi “End Game” julkaistiin noin vuosi sitten ja se nousi suoraan Yhdysvaltain albumilistan kakkoseksi. Alun perin Transistor Revolt –nimisenä perustettu yhtye on tunnettu kappaleidensa vahvoista sosiaalisista ja poliittisista kannanotoistaan.

Perjantaina nähdään lavalla brittiläinen elektronisen musiikin yksi kärkinimi, Example. Vuonna 2011 laulaja-räppäri Elliot John Gleave aka Example, julkaisi kolmannen albuminsa “Change The Way You Kissed Me” ja siitä lohkaistu samanniminen single nousivat molemmat suoraan brittilistan kärkeen.

Perjantaina esiintymisvuoron saa myös toinen brittiläinen bändi, ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä, Snow Patrol. Yli 11 miljoonaa albumia myynyt kokoonpano julkaisi viime vuoden lopulla kuudennen albuminsa ”Fallen Empire”. Kauniista melodisista balladeistaan tunnetun rockbändin biisejä on esiintynyt mm. Spiderman 3 –elokuvassa, Teho-osastossa ja Greyn anatomiassa.

Provinssirockin lipunmyynti alkoi maanantaina. Myyntiin tulivat kerralla kaikki lippuformaatit: kolme päivää, kaksi päivää (pe-la tai la-su) ja päiväliput. Provinssilippuja voi ostaa osoitteesta www.provinssirock.fi, Tiketistä, Lippupalvelusta, NetAnttilasta sekä uutena myös Lippupisteen verkkokaupasta ja myyntipisteistä. Lipunmyynnin lisäksi maanantaina myyntiin tulivat myös Provinssirockin ylläpitämät leirintäalueet, Camp Provinssi sekä Camp Kyrkösjärvi.

Provinssirock promoaa Pariisin Kevään kanssa

Tänä keväänä, kun aurinko häikäisee, on kaikki satua Provinssirockin Promokiertueen ja Pariisin Kevään matkassa ympäri Suomen. Tanssilattialla rokataan synkältä Pohjanmaalta iloiseen Pohjois-Karjalaan asti kiertueen kattaessa valtakunnan tärkeimmät keikkapaikat Rytmikorjaamolta Kerubiin. Pienen syrjähypyn Provinssin kiertue tekee Vaasassa, jossa keinutaankin ajassa Saran kanssa. Provinssirockin promopisteellä voi osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ja kilpailuihin sekä voittaa parhaassa tapauksessa liput ja majoituksen itselleen ja ystävilleen kesän festareille.

2.3. Nosturi, Helsinki
16.3. YO-talo, Tampere
30.3. Rytmikorjaamo, Seinäjoki
6.4. Kerubi, Joensuu
28.4. Royal Night Club, Vaasa (w/ Sara)
2.6. Lutakko, Jyväskylä

Provinssirockia vietätää Seinäjoella 15.-17.6.2012.