Provinssirock ensi kesänä nelipäiväinen, ekat kiinnitykset eivät vielä pottia räjäytä

Viime vuonna Provinssirock typistyi takaisin kaksipäiväiseksi tapahtumaksi lähes parinkymmenen kolmipäiväisen festarin jälkeen. Tuo jäänee vuoden mittaiseksi poikkeustilaksi, koska ensi kesänä festivaali laajenee yllättäen nelipäiväiseksi. Fullsteamin päädyttyä saksalaisen Scorpion leipiin ja tuon kombon aloitettua yhteistyön Provinssirockin kanssa olikin odotettavaa, että jotain merkittävää tapahtuu kesällä.

Ensi kesän Provinssin ensimmäiset kiinnitykset ovat Muse sekä Calvin Harris. Eli kohtuu isoilla nimillä lähdetään liikkeelle, mutta ei vielä mitään kovin erikoista – toki päälava-akteja kumpainenkin lähes missä festarilla tahansa. Kumpikin noista on kuitenkin ravannut Suomessa melko paljon viime vuosina. Tällä viikolla on luvassa lisäjulkistuksia päivittäin.

Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaarella keskiviikosta lauantaihin, 24.-27.6.2015. Provinssiin on nyt myynissä erilaisia lippupaketteja. Päiväkohtaiset liput sekä leirintäliput tulevat myyntiin myöhemmin. Liput myynnissä Tiketin ja Lippupisteen toimipisteissä.

4 päivää Early Bird
Provinssi 24.-27.6.2015
Hinta: 135 €
RAJOITETTU ERÄ!

4 päivää Premium Early Bird
Provinssi 24.-27.6.2015
Lippu sisältää: laminoitu VIP-passi, sisäänpääsy omalle VIP-alueelle kaikkina festivaalipäivinä 24.-27.6.2015, ikäraja K-18
Hinta: 175 €
RAJOITETTU ERÄ!

4 päivän Premium Early Bird hotellipaketti kahdelle
Lippu sisältää: kahden henkilön majoituksen 2hlön huoneessa 24.-28.6.2015 (neljä yötä) Seinäjoen Sokos Hotel Lakeudessa tai Vaakunassa, laminoidut VIP-passit kahdelle hengelle, sisäänpääsy omalle VIP-alueelle kaikkina festivaalipäivinä kahdelle hengelle, ikäraja K-18
Hinta: 850 €
RAJOITETTU ERÄ!

Spekulointi tulevien julkistusten kohdalla on aika helppoa, kun samaan aikaan Scorpio julkaisu myös muitten festareidensa kiinnityksiä. Voisi kuvitella, että ainakin seuraavien artistien joukosta voi useampikin laskeutua myös Seinäjoelle: Robbie Williams, Placebo, The Gaslight Anthem, NOFX, Florence & The Machine. No huomennahan tiedämme heti yhden lisää.