Provinssin suomalaiskattaus vahvistuu, mielenkiintoisina niminä mm. Ghost Brigade ja The Irrationals

Provinssirockin artistikattaukseen tulee ripakopallinen kotimaisia vahvistuksia. Perjantaina Provinssiyleisöä ilahduttavat Ghost Brigade ja The Irrationals. Jyväskyläläinen melankolian mestari, Ghost Brigade, julkaisee uuden singlensä, ”In The Woods (Jonny Wanha Remix) – Soulcarvers (Acoustic)”, vinyylinä huhtikuun loppupuolella ja vinyylistä on saatavilla vain rajoitettu erä. Tyko Haapalan ja Totte Rautiaisen hiphop –duosta alkunsa saanut bändi, The Irrationals, voitti vuoden 2011 ”Vuoden albumi” –kategorian Funky Awardseissa.

Kevään kunniaksi The Irrationalsin Hold Your Horses -albumilta on nyt julkaistu kolmas single Years Rollin’. Tässä tuore video biisistä.
[youtube ch55fWQGn70]

Lauantaina lavoille kapuavat koko kansan suosikki PMMP, alakulon tulkitsija Viikate, Sara ja Risto. PMMP on parhaillaan työstämässä uutta albumia. Bändi julkaisee ensi viikolla uuden kappal een, josta esimakua on voinut käydä katsastamassa pienen videoklipin muodossa mm. bändin omilla nettisivuilla. Viikatteen juuri ilmestynyt uusi albumi ”Petäjäveräjät” paalutti itsensä ilmestymisviikkonsa päätteeksi sekä Suomen virallisen Albumilistan että Rumban Albumilistan ykköseksi. Lauantaina nähdään myös vastikään uuden albuminsa ”Se keinuttaa meitä ajassa” julkaissut Sara. Suomalaista indie-rockia yleisölle tarjoilee Risto.

Sunnuntaina on tiedossa harvinaisempaa herkkua keikkarintamalla, kun Kauko Röyhkä & Narttu pistää parastaan. Keikkalavoille paluun tekevä kokoonpano esittää mm. ”Maa on voimaa” ja ”Pikku enkeli” -levyjen klassisia lauluja innokkaalle yleisölle. Samana päivänä letkeisiin tunnelmiin festivaalikansan johdattaa Elokuu. Bändi julkaisee tänään uuden albuminsa ”Hääväki saapuu” ja levyltä aikaisemmin julkaistu single ”Soutaa, huopaa” on ollut kevään aikana kovassa radiosoitossa. Glam rockista sunnuntaina voidaan nauttia energisen Reckless Loven keikalla. Bändi julkaisi tammikuussa uusimman singlensä, ”On the radio”.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.