Progejyrä Pain of Salvation parille Suomen keikalle, Cryptex vahvistaa iltaa

Ruotsalaisen Pain Of Salvationin kevään massiivisen Euroopan kiertueen keikat on viimein lyöty lukkoon ja Skandinavian lisäpäivien myötä yhtye saapuu myös Suomeen. Kokoonpanon energisestä esiintymisestä pääsee nauttimaan perjantaina 23.3. Tampereen Klubilla ja lauantaina 24.3. Helsingin Nosturissa. Liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 25.1.

Vuoden vaihteessa Pain Of Salvation -miehistö koki muutoksia kun Johan Hallgren (kitara/laulu) ja Fredrik Hermansson (koskettimet/laulu) jättivät yhtyeen. Kokoonpanon kanssa pitkään kiertänyt basisti Daniel “D2” Karlsson on nykyään yhtyeen vakinainen jäsen kosketinsoittajana ja Ragnar Zolberg Islannista on pestattu kitaristin paikalle. Zolberg vakuutti yhtyeen koe-esiintymisissä huimilla ja moninaisilla soitto- ja laulutaidoillaan.

Pain Of Salvationin viimeisin albumi “Road Salt Two” julkaistiin syksyllä 2011 ja sai hyvän vastaanoton niin medialta kuin faneiltakin. Albumi nappasi seuraavat listasijoitukset julkaisuviikollaan Euroopassa: Suomi #31, Ruotsi #24, Hollanti #82 ja Norjassa ensin sijalla #94 ja nousten seuraavalla viikolla sijalle #51.

Lämppärinä keikoilla kuullaan progefolkia vääntävää saksalaista Cryptexiä, joka julkaisi vastikään debyyttialbuminsa

KEIKAT
PE 23.3. Tampere, Klubi
LA 24.3. Helsinki, Nosturi

LIPUT
Tampere: 18 € (ovelta 20 €)
Helsinki: 22€
ennakko 25.1. alkaen Tiketti