Problemsilta sinkku ja Pelle Miljoona United palaa tauon jälkeen keikoille

Ikipunkkari Tumppi Varosen luotsaama Problems? on ehtinyt jo kunnioitettavaan 40 vuoden ikään. Sen kunniaksi poppoo julkaisi kahden biisin singlen Fiilistellään / Famun talossa. Biisit ovat taattua Problems?-tyyliä Tumpin kantaaottavilla sanoilla höystettynä.
Problems? -kokoonpano elää aina omaa elämäänsä ja nyt bändissä soittavat Tumpin lisäksi bassossa Heikki Hiekkasalmi, rummuissa Saska Ketonen ja kitarassa Jukka Melametsä.

Stupidon tallista saadaan toinenkin pitkän linjan punkkari tien päälle, kun juuri digisinglen Tää on tunne julkaissut Pelle Miljoona United jyrää keikoilla koko loppuvuoden. Peruspaikkojen lisäksi esiinnytään mm. la 21.4. Fuengirolan Kurkirockissa, joka järjestetään samanaikaisesti paikkakunnalla pelattavan Superpesiksen kauden avauksen kanssa. Pelle on lisäksi aktiivinen soololevynsä Kosminen keiju kautta. Keijulta julkaistaan vielä 4.5. digisinkku Toukokuu. Haminan Akustiikka -bändi esiintyy helatorstain aattona 9.5. Bar Loosessa ja pe 18.5. Tampere-talolla.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.