Porisperen ekat kiinnitykset julki

Porispere julkistaa nyt täyden tusinan kesän 2019 artisteja. Jo yhdeksättä kertaa järjestettävällä festivaalille saapuu muun muassa pitkään Poriin toivottu ruotsalainen stoner rock -yhtye Mustasch. Lisäksi festivaalia värittää koko liuta kotimaisia nimiä. Vastikään Hartwall Arenan loppuunmyynyt supersuosittu Kaija Koo nähdään Lokkilavalla, kuten myös aina yhtä elinvoimainen konkari Ismo Alanko, poptähti Reino Nordin ja uuden sukupolven ääntä edustava Vesta.

Monipuolisen ohjelman kärkinimiin kuuluu myös menestyksekkään Queen of Time -kiertueen juuri päättänyt, suomimetallin suurnimi Amorphis. Metallin ystäviä hellitään myös muun muassa Beast In Black -yhtyeellä. Porisperen kevyempään musiikkiin ja koko perheen tarjontaan keskittyvä sunnuntaipäivä jatkaa menestyksekästä kulkuaan: tulevia pyhäpirskeitä vietetään muun muassa raptähti Elastisen ja popkomeetta Evelinan tahtiin.

Porispere julkistaa vielä alkuvuodesta ulkomaisen pääesiintyjän ja parisenkymmentä muuta nimeä. Alkuvuodesta julkaistaan myös päiväkohtaiset esiintyjät perjantain ja lauantain osalta.

Porisperen joulun kampanjalipputarjous on voimassa 31.12. asti.

Lippujen hinnat:
3pvä S-etu 85€/ ilman 93,5€
2pvä pe-la 75€/82,5€
avoin päivälippu (pe tai la) 49,00€ / 53,50€
su aikuinen 35€ / 38,5€
su lapsi s-etu 25€ / 27,50€
Su perhepaketti 2lasta+2aikuista 85€ /92,50€