Pitkän linjan brittihevari Tank palaa Suomeen

Legendaarinen brittihevibändi Tank palaa Suomeen huhtikuussa kolmen keikan minikiertueen muodossa. Viime vuonna Tank keikkaili Suomessa neljän keikan verran ja positiivisen vastaanoton innoittamana bändi on nyt tulossa takaisin. Tälläkin kertaa lämppärinä toimii kotimainen Wishing Well, joka ehtii julkaista uuden Do Or Die -albuminsa maaliskuussa ennen kiertuetta.

Tank on on yksi alkuperäisistä NWOBHM (New Wave Of British Heavy Metal) bändeistä ja aloitti toimintansa jo vuonna 1980. Bändi on julkaissut 10 studioalbumia ja kaksi live-albumia. Viime vuonna julkaistu Re-Ignition sisälsi uudet versiot bändin 80-luvun parhaista biiseistä. Nämä kappaleet sekä uudempien albumien kappaleet muodostavat edelleen bändin keikkasetin rungon.

”Tuntuu hienolta päästä taas Suomeen keikoille hyvien kamujemme Wishing Wellin kanssa. Viime vuonna meillä oli erittäin hauskaa ja koska Suomi on yksi maailman johtavia metallimaita, jossa on hieno yleisö niin tietysti halusimme palata sinne keikoille”, sanoo Cliff Evans.

KEIKAT
To 16.4. Jack The Rooster, Tampere
Pe 17.4. On The Rocks, Helsinki
La 18.4. April Henry’s Pub, Kuopio