Pitkä kuuma kesä tuo ilmaisia keikkoja mbarin kesään

Lasipalatsin aukiolla Helsingin keskustassa sijaitsevan mbarin terassi toimii tulevanakin kesänä ilmaisten Pitkä kuuma kesä -konserttien kotipaikkana. Viitenä tapahtumailtana lavalle nousevat Julma-Henrin ja RPK:n muodostama Euro Crack, Bright Eyesin ja Beirutin välimaastoon sijoittuva virolainen Odd Hugo, elektroakustista tunnelmointia esittävä Sarah Kivi & Non-Orchestra, pitkän linjan ska-yhtye The Valkyrians sekä tummasävyisestä indie-musiikista tunnettu Minä ja Ville Ahonen.

Kuukausittaisten klubi-iltojen ohjelmistot täydentää monipuolinen levymusiikki, josta vastaavat muun muassa Tavastian Lauantaidiskosta tutut dj:t Erkko ja Harvest sekä Pitkä kuuma kesä -klubin dj:t.

“Tämä on jo kolmas vuosi kun järjestän Pitkä kuuma kesä -klubisarjaa, ja kyllähän se on myönnettävä, että tämä on vuoden kohokohtia. Viime kesä mbarin terassilla oli mahtava, joten on loogista jatkaa samassa keskeisessä lokaatiossa”, klubisarjan promoottori Feniks Willamo kertoo.

”Uskon vakaasti, että yleisö löytää paikalle sankoin joukoin tänäkin vuonna. Huolella valitut ja sopivan vaihtelevat esiintyjät pitävät siitä huolen, ja myös dj-ohjelmisto on erittäin laadukas.”

Kaikkiin Pitkä kuuma kesä -iltoihin on vapaa pääsy. Dj-musiikki alkaa klo 19.00, keikat käynnistyvät klo 21.00 ja tapahtumat päättyvät aamuyöllä klo 02.00. Mbarin ikäraja on 20 vuotta.

PITKÄ KUUMA KESÄ @ MBARIN TERASSI, HELSINKI
Ke 14.5.2014 Euro Crack + DJ Harvest & Pitkä kuuma kesä DJ’s
Ke 11.6.2014 Odd Hugo (EST) + DJ Erkko & Pitkä kuuma kesä DJ’s
Ke 9.7.2014 Sarah Kivi & Non-Orchestra + Erkko & Pitkä kuuma kesä DJ’s
Ke 13.8.2014 The Valkyrians + DJ Harvest & Pitkä kuuma kesä DJ’s
Ke 10.09.2014 Minä ja Ville Ahonen + DJ Erkko & Pitkä kuuma kesä DJ’s