Phil Campbell ja Nazareth tähdittävät Karjurockia

Ensi heinäkuussa juhlittava Karjurock (16.-18.7.2020) tulee olemaan kesän puhutuimpia tapahtumia. Keskellä maalaisidylliä järjestettävä festivaali on ensi vuonna eittämättä historian kovin, kun Motörheadin kitaristina ja vaikuttajajäsenenä tunnettu Phil Campbell saapuu bändeineen Uudenkaupungin Lokalahdelle.

“Meidän lähtökohtamme on aina ollut tarjota festarivieraille jotain ikimuistettavaa. On se sitten ollut biisonisafareita tai jotain muuta erikoista, ovat ne aina jääneet juhlakansan mieleen”, Karjurockin promoottori Robert Sainio kertoo.

Karjurockin päätöspäivää tähdittää myös legendaarinen Nazareth, jonka suurimmasta hitistä Love Hurts ovat saanut nauttia niin ysärinuoret kuin vanhempikin väki.

Festari tarjoaa jälleen kattauksen eri tyylien edustajia: lauantaina lavan valtaavat edellä mainittujen lisäksi kotimaiset Poets of the Fall, Andy McCoy Band sekä Anssi Kela.

Perjantaina Lokalahdella tarjoillaan Karjurockin kestosuosikkeja vuodesta toiseen: on Klamydiaa, Petri Nygårdia ja Teflon Brothersia. Uutena kasvona keskelle metsää saapuu Atomirotta-yhtye.

Avauspäivänä torstaina Lokalahdella on perinteisesti vietetty koko perheen tapahtumaa. Kesän ensimmäinen kiinnitys on Hevisaurus.

Lisää esiintyjiä julkaistaan kevään aikana.

Early Bird -liput tulevat myyntiin huomenna torstaina 21. marraskuuta. 3 pv:n lippu maksaa vain 59,00 € (norm. 105,00 €). Lippuja on saatavilla rajoitettu erä.