Patti Smith ja Rudimental Ruisrockiin

Turun Ruissalossa 8.-10.7. juhlittavassa Ruisrockissa nähdään elävä legenda, kun Patti Smith nousee sunnuntaina lavalle. Runouden ja rockmuusikin uranuurtajana tunnettu Smith on yksi viime vuosikymmenten karismaattisimmista artisteista, jonka rockin klassikkoteokseksi kohonnut esikoinen, vuonna 1975 julkaistu “Horses”, kuullaan Ruissalossa kokonaisuudessaan. Patti Smith and Her Band perform Horses -esitys nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Sunnuntaina lavalla nähdään myös Rudimental. Lontoolainen drum’n’bass -yhtye on kuuden vuoden uransa aikana kahminut palkintopystejä niin Brit Awardseissa kuin MTV Europe Music Awardseissa. Päätöspäivän kattaukseen liittyy lisäksi tuottaja-raptähti Vic Mensa. Perjantaina esiintyy ruotsalainen popduo Icona Pop.

Kotimaisten tähtinimien joukkoon liittyvät rocksuuruudet Apulanta ja Apocalyptica. Myös kotimaisen rapin ja hiphopin kattaus laajenee. Uusia kiinnityksiä ovat muun muassa Mikael Gabriel, Atomirotta, Noah Kin ja Gasellit. Mukaan saadaan myös DJ-tuottaja Alex Mattson ja punkrock-pumppu Teksti-TV 666.


Posted

in

by

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.