Palefacen uusi biisi kyseenalaista jälleen nykymenoa

Kotimaisen kantaaottavan hiphopin johtohahmo Palefacen tuoreesta singlestä Mull’ on lupa on tänään julkaistu musiikkivideo. Videon on ohjannut muun muassa Oulun Musiikkivideofestivaaleilla useaan kertaan palkittu Teemu Niukkanen.

– Suomen persoonattomien talojen seinien sisällä asuu persoonia. Kulissit ovat pysyneet pitkään pystyssä, mutta niiden takana muhii uhma. Voimalla kuin voimalla on aina vastavoima. Kuka uskaltaa poistua kotoa, astua tyhjälle kadulle ja tuoda ajatuksensa julki? Vaatia muutosta. Vaatia parempaa. Vai pitäisikö sittenkin jäädä kotiin katsomaan telkkarista kesäuusintoja? Siellä voi rauhassa juputtaa, että vitun uusinnat, ja olla silti vaihtamatta kanavaa, Niukkanen toteaa.

Vapun tapahtumista alkunsa saanut Mull’ on lupa on Palefacen ensimmäinen uusi soolobiisi pariin vuoteen. Edellinen suomenkielinen albumi, kultaa myynyt Maan tapa julkaistiin huhtikuussa 2012. Palefacen ensimmäinen suomenkielinen levy Helsinki – Shangri-La ilmestyi 2010 ja on myynyt platinaa. Täyslaidallinen uutta materiaalia on luvassa syksyllä.