Päiväannos: Notkea Rotta vs. SMC Lähiörotat – Rottaradio

Rottaradio-single on nimikkokappale kesällä julkaistavalta Notkean Rotan ja SMC Lähiörottien splitti vinyyli -ep:ltä. Punkhenkisessä biisissä on mukana kummankin yhtyeen Mc:t: Avionin Prinssi, Notkea Rotta, Juno, Rautaperse, Rohtori, Tono Slono ja Erä-Koira sekä Notkea Rotta -bändi: Rane Raitsikka, Pajulaakso, Pannu-Hanhi ja Putsi-T.

Mc Notkea Rotta kertoo Rottaradio -biisistä: “Kun tää Ranen riffin ympärille rakennettu ralli oli läppiä vaille valmis, niin alettiin kokeilee kertsimelodiaa joillain höpöhöpö-sanoilla ja bongattiin studion ovesta muinainen Bassoradio-tarra, josta saatiin sit idis Rottaradio, joka by the way sattui vielä olemaan Bassoradion eka vakituinen ohjelma! Vedettiin se sit demomielessä inee ja lähetettiin SMC-jampoille ja ne oli että vitun hyvä nimi, biisi on siinä. Okei. Jokainen otti sit oman lähestymiskulmansa tohon aika vapaaseen aiheeseen – Rottaradio ja siinähän sitä purtavaa riittää. Ei muuta ku yy, kaa, koo, nee ja urku auki!”

Vinyyli-ep:n tänä kesänä julkaisevan Fullhouse Recordsin pomo Jussi Aimola lisää: “Ainut info mitä mä tästä yhteisvinyylistä oon saanut on Tiketin nettisivuilta, mut kyllä se vinyyli kesällä kauppoihin hoidetaan!”

Notkea Rotta feat. SMC Lähiörotat yhteiskokoonpanon voi tänä kesänä nähdä erikoiskeikoilla Helsingin Tavastia-klubilla 30.4., Kivenlahtirockissa, Lahden SummerUpissa, Ruisrockissa ja Hämeenlinnan Wanaja festivaaleilla.

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.