Päiväannos: Notkea Rotta vs. SMC Lähiörotat – Rottaradio

Rottaradio-single on nimikkokappale kesällä julkaistavalta Notkean Rotan ja SMC Lähiörottien splitti vinyyli -ep:ltä. Punkhenkisessä biisissä on mukana kummankin yhtyeen Mc:t: Avionin Prinssi, Notkea Rotta, Juno, Rautaperse, Rohtori, Tono Slono ja Erä-Koira sekä Notkea Rotta -bändi: Rane Raitsikka, Pajulaakso, Pannu-Hanhi ja Putsi-T.

Mc Notkea Rotta kertoo Rottaradio -biisistä: “Kun tää Ranen riffin ympärille rakennettu ralli oli läppiä vaille valmis, niin alettiin kokeilee kertsimelodiaa joillain höpöhöpö-sanoilla ja bongattiin studion ovesta muinainen Bassoradio-tarra, josta saatiin sit idis Rottaradio, joka by the way sattui vielä olemaan Bassoradion eka vakituinen ohjelma! Vedettiin se sit demomielessä inee ja lähetettiin SMC-jampoille ja ne oli että vitun hyvä nimi, biisi on siinä. Okei. Jokainen otti sit oman lähestymiskulmansa tohon aika vapaaseen aiheeseen – Rottaradio ja siinähän sitä purtavaa riittää. Ei muuta ku yy, kaa, koo, nee ja urku auki!”

Vinyyli-ep:n tänä kesänä julkaisevan Fullhouse Recordsin pomo Jussi Aimola lisää: “Ainut info mitä mä tästä yhteisvinyylistä oon saanut on Tiketin nettisivuilta, mut kyllä se vinyyli kesällä kauppoihin hoidetaan!”

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]https://soundcloud.com/full-house-records/notkea-rotta-vs-smc-l-hi-rotat[/soundcloud]

Notkea Rotta feat. SMC Lähiörotat yhteiskokoonpanon voi tänä kesänä nähdä erikoiskeikoilla Helsingin Tavastia-klubilla 30.4., Kivenlahtirockissa, Lahden SummerUpissa, Ruisrockissa ja Hämeenlinnan Wanaja festivaaleilla.

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.


Posted

in

,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.