Päiväannos: Kerbdog – Sally

Eilisen Soundgardenin innoittamana kaivoimme kuunneltavaksi lisää aitoa ysärigrungea. Kerbdog on irlantilainen trio, joka julkaisi aikanaan kaksi albumia. Sally-kappaleella on ainakin selvästi kuultavissa yhtyeen Nirvana-diggailut. Sally-raidalla starttaava Kerbdogin jälkimmäinen albumi On the Turn on puolestaan innostunut monia brittiläisiä muusikkoja mm. Biffy Clyro, Cars on Fire ja Frank Turner ovat ottaneet vaikutteita On the Turnista. Kerbdog on jo hajonnut vuosia sitten, mutta se on satunnaisesti soittanut keikkoja Britteinsaarilla.

[youtube Ph9xuNPsS8w]

Kerbdogin tuotanto ei löydy Spotifysta, lukuunottamatta sille tehtyä tribuuttia, jolla myös Frank Turner ja Cars On Fire kantavat oman kortensa kekoon.

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana.


Posted

in

, ,

by

Tämäkin sivusto käyttää "keksejä" ja siitä pitää EU-lakien mukaan kertoa myös käyttäjille. Käyttämällä sivustoa hyväksyt sen. Emme me niitä tietoja oikeastaan mihinkään käytä, mutta Googlen mainoksia niiden avulla kohdennetaan paremmin.