Päiväannos: Bob Malmström – Vad Händer i Bosund, stannar i Bosund

Rantaruotsalaisten parempiosaisten halveksuvan pöyhkeä ylenkatse ei edelleenkään jätä meitä vähäosaisia rauhaan. Bob Malmströmin järjestyksessään toinen, 13 kappaletta sisältävä aatelismanifesti Punkens Framtid julkaistaan kuluvan viikon perjantaina 19.4.

Vuonna 2011 Yhtyeen debyyttialbumi Tala Svenska eller dö sai aikaan riemun kiljahduksia niin Hangon regatassa, RKP:n vaalivalvojaisissa, aateliskartanoiden ilotteluissa kuin pursiseurojen seurapiireissä kautta eteläisen ja läntisen rannikon ja saariston.

Siispä enää ruokakultaa, Albino Belugan kaviaaria, pullollinen  D`Amalfi Limoncelloa ja nääntyneen työläisen pää pöytään – omena suussa, luonnollisesti.

[soundcloud params=”auto_play=false&show_comments=true”]https://soundcloud.com/pgm_finland/03-bob-malmstr-m-03-vad-h-nder/s-rQqwY?in=pgm_finland/sets/bob-malmstr-m-punkens-framtid/s-rQqwY/s-rQqwY[/soundcloud]

 

Tulevan B.M.- albumin nimikkobiisikin on keretty julkaista lyriikkavideona, niin olkaamme mekin armollisia ja laittakaamme sekin tähän samaan optioantiin kaikkien köyhien ihmeteltäväksi. – Skål! De bättre ska fira!

Noisen Päiväannos-sarja tarjoaa päivittäisen N-vitamiini-annoksen yhden musiikkikappaleen muodossa – genrerajoista välittämättä. Seuraa Päiväannos-sarjaa myös tilaamalla se Spotify-soittolistana. Ps. Kuuntele myös viime vuoden lista.