Paholaisella on Pradat yllä jälleen Nosturissa

Yhdysvaltalainen metalcore-bändi The Devil Wears Prada palaa Suomeen ja esiintyy Nosturissa ensi kesänä. Keskiviikkona 19. kesäkuuta järjestettävän konsertin liput tulevat myyntiin Tikettiin keskiviikkona 19. joulukuuta.

Vuonna 2005 perustettu The Devil Wears Prada on pitkäjänteisen työn tuloksena noussut nykypäivän metalcore-bändien ykkössarjaan. Varsinkin Pohjois-Amerikassa valtaisan suosittu yhtye on uransa aikana julkaissut neljä studioalbumia. Bändin viimeisin pitkäsoitto ”Dead Throne” (2011) nousi Yhdysvaltojen albumilistan kymmenen myydyimmän levyn joukkoon, ja menestystä jatkoi viime kesänä ilmestynyt live-tallenne ”Dead or Alive”.

The Devil Wears Prada on vuosien saatossa kiertänyt maailmaa Etelä-Amerikkaa ja Australiaa myöten muun muassa Underoathin, Enter Shikarin ja August Burns Redin seurassa. Aikaisemmin yhtye on vieraillut Suomessa loppuvuonna 2009 kahden klubikeikan merkeissä sekä talvella 2011 Bring Me The Horizonin lämmittelijänä.

Konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue. Tapahtuman järjestelyissä on mukana Kaaoszine-verkkomedia.

KEIKKA
Ke 19.6.2013 Helsinki, Nosturi

LIPUT:
Myyntiin ke 19.12.2012 klo 9.00
18 EUR +toimituskulut. Ennakko: Tiketti.